Tegnap délben megettem egy konzervnyi kovászos uborkát aminek a szavatossága 3 hete lejárt és azóta sípol a fülem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 04:24
1/9 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz! Ha pedig komolyan kérdezted, akkor meg várj egy fél napot még, és ha akkor sem múlik el, menj orvoshoz!
2/9 anonim válasza:
Várd meg míg nem sípol, hanem fuvolázik a füled, akkor nyerő lehetsz a megasztárba.
5/9 anonim válasza:
a kovászos ubit konzervben is lehet kapni? o: :D
6/9 anonim válasza:
Es hogy fert bele a fejed az uvegbe?
Azert kerdem, mert a sunok ezert nem esznek ilyent!
7/9 anonim válasza:
Utolsó: Nagy paraszt vagy! "nem esznek ilyent"
8/9 anonim válasza:
09:35-nek!
Nem vagyok nagy paraszt! Kikerem magamnak!
A NAGY PARASZT vagyok! Az EGYETLEN! En szoktam kulturara oktatni a SUNoket! Aki rajtam kivul mas parasztnak latszo egyent velt latni, annak uzenem: azok silany utanzatok!
Ettol nem logva(=fuggetlenul) ez a kategoria (no meg a sunok) elbirja ezeket a szakszavakat! Vagy ez nem a HUMOR kategoria? Akkor bocsika, itt sem vagyok! Elhuztam a humor oldalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!