Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek így jó lesz,...

Szerintetek így jó lesz, avagy ti hogyan készítenétek el?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Párom kamionozik és jövőhéten jön haza,ezért készítenék kis finomságot neki mire hazajön.

Kedvencei a horgászhobbijából adódóan a halfélék.

A fagyasztóban van 2-2 szelet csuka&süllőfilé.

Arra gondoltam,hogy a 4 filét egy éjjelre hűtőbe teszem pici olivaolajjal meglocsolva sok fokhagymával,s kevés borssal,majd tepsibe a 4 szelet,mindegyik szeletre 1 szelet házi sonka (alul felül) majd ezt meglocsolva tejszínszósszla és tele champignonal és még vargányával (plusz köré krumpli ) megsütöm.

Ti hogy készítenétek el?

2015. márc. 20. 11:55
 1/5 anonim válasza:
Hú ez jól hangzik és biztos gyorsan megsül a hal (de a krumpli hosszabb idő).
2015. márc. 20. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, de én sem köríteném a nyers krumplival, inkább egy finom krumplipürét, vagy vajas petrezselymes krumplit adnék mellé külön köretnek.
2015. márc. 20. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

A másik gondolatom az, hogy a házisonkát sem szeletben tenném rá (alulra nem is tennék ), hanem csíkokra vágva.

Nem egyforma a sülési ideje a hallal, és , ha a tetején egy szelet sonka van, az elég szárazra tud sülni, és a tányéron elvágáskor szétnyomná az alatta lévő gyenge halhúst.

Persze ez csak tipp, illetve jótanács,-ha elfogadod:)

2015. márc. 20. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nagy több centi vastag sonka,hanem szinte bacon vastagságú szeletek,az íze végett és a krumplit ilyesmikhez úgy szoktam hogy szinte 3/4-ig megfőzöm vízbe.Viszont ezt az egészet szinte a gombás tejszínes szósz belepné.
2015. márc. 20. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Okés, így már a krumplival sem lesz gond, vágj bele, biztosan nagyon finom lesz, szívesen megkóstolnám én is :)
2015. márc. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!