Szerintetek így jó lesz, avagy ti hogyan készítenétek el?
Sziasztok
Párom kamionozik és jövőhéten jön haza,ezért készítenék kis finomságot neki mire hazajön.
Kedvencei a horgászhobbijából adódóan a halfélék.
A fagyasztóban van 2-2 szelet csuka&süllőfilé.
Arra gondoltam,hogy a 4 filét egy éjjelre hűtőbe teszem pici olivaolajjal meglocsolva sok fokhagymával,s kevés borssal,majd tepsibe a 4 szelet,mindegyik szeletre 1 szelet házi sonka (alul felül) majd ezt meglocsolva tejszínszósszla és tele champignonal és még vargányával (plusz köré krumpli ) megsütöm.
Ti hogy készítenétek el?
A másik gondolatom az, hogy a házisonkát sem szeletben tenném rá (alulra nem is tennék ), hanem csíkokra vágva.
Nem egyforma a sülési ideje a hallal, és , ha a tetején egy szelet sonka van, az elég szárazra tud sülni, és a tányéron elvágáskor szétnyomná az alatta lévő gyenge halhúst.
Persze ez csak tipp, illetve jótanács,-ha elfogadod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!