Csirkemell így eláll másnapra?
Nem lesz semmi baja, fűszerezd be és tedd be a hűtőbe. Sokkal finomabb lesz és puhább. Én ha grillezek mindig 1-2 napig szoktam pácolni így a húst, soha semmi baja nem lett. Volt, hogy több napig is állta fűszerben a grillezésre váró hús, mert elromlott az idő. Mikor megcsináltuk akkor nagyon finom volt.
Nem beszélve arról, hogy a boltokban sem mindig az aznapi vágásból tartanak a hűtőben, hanem min 1-2 nap mire megveszi az ember.
Semmi baja nem lesz másnapig befűszerezve a hűtőben.
Én is szoktam mustáros -hagymás pácban direkte eltenni egy éjszakára.
De akár készre is csinálhatod a tejfölös mustáros-tojásos páccal is, egy nap alatt kutya baja sem lesz.
Nem kell túlaggódni a dolgokat, a közel 200 fokon sütés pedig minden gondot megold. Persze csak egy napról beszélek a kérdés kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!