Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kezdetleges alapanyag-felszere...

Kezdetleges alapanyag-felszereltséggel mit és hogyan készítsek el ebből a nyolc csirkecombból és gombával, mert egy-két nap és lejár a szavatosság? Sos

Figyelt kérdés

Tej nincs most itthon.

Van egy régi tepsim, olaj, zsír nincs.

Panirozni tudok

2015. márc. 16. 05:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Na milyen lett?
2015. márc. 16. 14:59
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Akik lepontozták a válaszomat, hogy panírozott csirkecombot serpenyőben, bő olajban(zsírban) kell sütni, szívből köszönöm...

Én is olvastam már panírozott, tepsiben sült húsról, de az alá /fölé is kell némi olaj, a kérdező pedig úgy indított, hogy olaj, zsír nincs.

Akkor írtam volna azt, hogy nyugodtan panírozd be a combokat és szárazon pakold a tepsibe ??Ugye ti sem így gondoltátok ?

De úgy látszik írni egy hasznos választ nehezebb, mint lefele nyomkodni...

2015. márc. 16. 15:49
 23/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok, én még senkit se pontoztam le, de majd mindjárt mindenkit fel.

Nagy sikere volt a családban, és megsült, meg ehető lett.

A gombát ma fogom elkészíteni, tegnap már elég sok mindent csináltam otthon, túlzsúfolt volt a nap. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.

Igen úgy indítottam, mert a pontot kihagytam. Olaj (van), zsír nincs. Elírtam. Elnézést kérek érte. Igazából sok szeretet van bennetek, hogy segítettetek nekem. Le is lett fotózva a cuccos, majd délután fogok feltölteni képet róla.

Én lepődtem meg a legjobban, hogy sikerült.

Legközelebb tuti, valami fokhagymát dugok az összes csirkébe, hogy finomabb legyen. Tésztával ettük végülis.

Mustárral is kacérkodom, valamit majd változtatok rajta és dobni fogok rajta legközelebb!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, ez volt az első tepsis csirkém, amit egyedül csináltam!

Régen a családban minden természetesen ment, de ha már nincs együtt a család, az ember nagyon sokat felejt. Elrontani meg nagyon könnyű. Köszönöm szépen, nélkületek nem lett volna elég önbizalmam! Így a kaja is kész lett, mire a család (párom) hazajött. Rendesen meglepődött. Hajlamos nagyon figyelmesnek lenni, bármi pozitívat csinálok, így most tenyéren lettem hordozva!

Köszönöm nektek! :-)

2015. márc. 17. 12:00
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Szívből örülök, hogy végül rendben sikerült finomra sütni :)

Nagyon kedves vagy, hogy meg is írtad.Sugárzik a soraidból az igyekezet, és majd meglátod, hogy kamatozni is fog sajátmagad és kedves családod számára.

További sok sikert kívánok .

Üdv :))

2015. márc. 17. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!