Miért kell csak a tojássárgája bizonyos sütemények tésztájához? Mi van, ha beleteszem a fehérjét is? Elég kezdő vagyok még.
Figyelt kérdés
Volt, már, hogy beletettem a fánkba a fehérjét is, és finom lett. Vagy talán csak sárgájával még jobb lett volna?2010. febr. 15. 00:11
2/4 anonim válasza:
Igen elsőnek igaza van.Picit szárazabb,érdesebb lesz úgy a tészta:)
3/4 anonim válasza:
A fehérje szárít! Egyértelmű! A sütik kilsejét is azért kenik sárgájával, hogy ne törjön szét, és ne repedezzen ki. Te is tégy így, ha csak nem szárazsütis recepted van!
4/4 anonim válasza:
Szia! nekem is olyan nagyon finom pitereceptem van, amibe
csak a sárgája kell. a kimaradt fehérjét habosra keverem egy kanál tejföllel és azt kenem a pite tetejére.piros és finom puha lesz a teteje, nem repedezik, nem törik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!