Mi lesz ma nálatok az ebéd?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 09:34
11/19 anonim válasza:
zZöldborsóleves, marha Sztroganov modra, sült krumplival meg zöldséges párolt rizzsel, desszertnek meg rumos-mazsolás muffin
12/19 anonim válasza:
Húsleves csigatésztával, rántott csirkeszárnyak sült krumplival és lehet hogy lesz még muffin.
13/19 anonim válasza:
hagymás brokkolis rizs, fűszeres rántott csirkemell, csalamádéval
14/19 anonim válasza:
gombás sertésragu volt rizzsel, levest nem főztem, tegnapról volt még maradék paradicsomleves.
15/19 anonim válasza:
3-as nem kell okoskodni, a mellből is lehet jó pörit csinálni.
Kérdező:
hagymaleves, spanyol tortilla
16/19 anonim válasza:
Húsleves gazdagon, krumplipüré, párolt brokkoli, sült csirke egészben fűszeresen, reszelt sajttal megszórva. Desszertnek felkezdtem a nőnapi bonbont.:)
17/19 anonim válasza:
Etteremben ugrottunk el ma, mert sushira fajt a fogam napok ota.:) Desszertet kesobb ettunk, meg setalgattunk a belvarosban, en csokiszuflet valasztottam. Imadom!:)
Vacsira gyumolcssalit dobtam ossze: kivi, afonya, eper, par szem szolo.
18/19 anonim válasza:
Olasz sajtleves, ropogós csirkefalaltok, káposztasalát, sült krumpli, sacher süti.
19/19 anonim válasza:
Hagymás csilisbab, jó csípősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!