Leírod, mi volt nálatok ma az ebéd és mi lesz a vacsora?
Figyelt kérdés
Szeretnék ötleteket gyűjteni :) Bármi jöhet, minden mennyiségben :)2014. szept. 10. 19:06
1/15 anonim válasza:
Ebéd: bácskai rizseshús, vacsora - este nincs fött étel, naponta egyszer böven elég - sonka, szalámi, kéksajt, kenyér, paradicsom, lilahagyma
2/15 anonim válasza:
Ebéd: gulyásleves, rizses hú, káposzta saláta.
Vacsora: muffin tejjel.
3/15 anonim válasza:
Ebéd gulyás leves, bácskai rizses hús uborkával
vacsora zöldborsófőzelék pörkölttel
Volt a héten babgulyás+túrógombóc, paradicsomos húsgombóc főtt krumplival, lecsó
Holnapra a maradék pörkölhöz lesz nokedli és sütök piskótát
4/15 anonim válasza:
Reggeli: ananászos joghurt
Ebéd: magvas zsemle, fekete és zöld olajbogyós saláta
Vacsora: chilis tagliatelle vajas-kakukkfüves pirított gombával
5/15 anonim válasza:
Ebéd rántott gomba, lecsóval (de csak mert a SK lángos előző nap elfogyott)
Vacsi: sajt, felvágott, paradicsom, meg egy szelet szilvs kevert süti
6/15 anonim válasza:
Frankfurti leves, sajtos tészta, este szendvics: olajban eltett lazacszeletek, fött tojás, többféle sajt, pirítós kenyér
7/15 anonim válasza:
egy heti ebéd : csirkeragu , babos lecsó gazdagon , kápiás pulyka tortilla,sült csirke tejfölös-sajtos tésztával.holnap grillcsirke steakburgonyával.holnapután disznótoros.mindehhez saját készítésű kenyér,csalamádé és friss gyümölcsből kompót.leveses nem vagyok,de egy hónapban egyszer nem tudok ellenálni egy jó gulyásnak.a töltött paprika sem túl bonyolult én nagyon szeretem,sok paradicsomszósszal.a vacsora nekem mindíg csak füstölt hal gyümölcsel és egy sajtos baguettel.
8/15 A kérdező kommentje:
Remek ötletek, írjatok még :)
Köszönöm!!
2014. szept. 12. 11:58
9/15 anonim válasza:
Csirkeaprólék leves csigatésztával, rántott csirkecomb sült hagymakarikával, uborkasalátával. Holnap zöldbab leves, jó petrezselymesen, bakonyi szelet nokedlival. Szilvás bögrés süti.
10/15 anonim válasza:
Ebéd: brokkolis tészta kéksajjtal, vacsora sajtos pirítós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!