Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom laktató egyszerű és...

Finom laktató egyszerű és olcsó ételek?

Figyelt kérdés
Anyukám mindjárt 9 hónapos terhes amikor haza jövök a suliból nekem kell majd süssek főzzek aztán elmennem a kicsikért........ tudnátok adni ötletek hogy mi finomat olcsót és laktatót főzzzek ?? e nem "paprikáskrumplira,krumplistésztára" gondoltam azért ennyire ne legyen egyzerű :D vagy linkek oldalak ahol talán találok valamit ? előre is köszi !

#család.étel.ital.étel-ital.oldalak.linkek.ebéd.vacsora.reggeli.iskola.
2014. aug. 22. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz szét a neten, vannak szakácskönyvek, onnan ki tudd szedni, hogy melyik kaját tudnád egyedül is megcsinálni.
2014. aug. 22. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak be írod a keresőbe ezt a kérdést ki ad egy csomót.

Nagyon ügyes vagy,hogy így segítesz az anyukádnak,büszke lehet rád!

2014. aug. 22. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
okés egyébként tudok főzni tehát bármit elkészitek már nagyon nagyon sok mindent főztem sütöttem :))
2014. aug. 22. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
oké és nagyon köszönöm ! :D
2014. aug. 22. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Bolognai, rakott krumpli, rizses hús, lecsó, piskóták-pl joghurtos vagy gyümölcsös, palacsinta, rizsfelfújt, pörkölt tésztával, tarhonyás hús, főzelékek feltéttel, sült hús krumplipürével, tejberizs, bögrés sütik, tartalmasabb levesek
2014. aug. 22. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
okés ezek jól hangzanak !! meg fogom csinálni őket ! :D köszi ! de azért várom a többi kommentet
2014. aug. 24. 10:58
 7/7 anonim válasza:

Hagymás bab:

Serpenyőbe fokhagyma, nagyobb cikkekre vágott hagymát megpirítod és dobsz hozzá valami szalonna szerűséget amit például egy rántottába is lehetne használni. (Akár maradék sült húst, ha épp van összevágva.) Amikor már jónak ítéled meg raksz hozzá paradicsom pürét és azzal is pirítod egy kicsit. Mehet bele egy kevés paradicsom sűrítmény majd a fehérbab. (Konzerves, mert az nagyon gyorsan kész.) Dobálsz bele olyan fűszert amit éppen gondolsz. Én amit szoktam: Kevés mustár, hogy savanykás íze legyen. Só, Bors, fűszerkömény, sertésfűszerkeverék és ami még épp eszembe jut. Viszonylag kevés szafttal fog elkészülni. Ha szereted a babot akkor ízleni fog.

2021. márc. 16. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!