Pikáns paradicsomos husgomboc bazsalikom is krumplipurevel. A Nok Lapja Konyhából néztem ki a receptet.
2014. aug. 3. 10:50
2/17 anonim válasza:
Zöldborsóleves, csülök pékné módra
2014. aug. 3. 10:56
3/17 anonim válasza:
#1 Ezt a receptet en is neztem:), gondolkodtam is rajta, de a krumplipure nekem nem illett oda. Kivancsi vagyok, hogy sikerul neked!;)
Nalunk rizsfelfujt lesz, de ket variacioban. Lesz egy sima vanilias, ehhez ribizliontetet keszitettem, mar hul, mert hidegen az igazi. A masik egy spenotos-tejszines valtozat, mert nem mindenki szereti az edeset. Ez nagyon kremes, ehhez nem kell semmi.
2014. aug. 3. 11:11
4/17 anonim válasza:
Kulfoldon elek, nálunk alapból rengeteg ételhez krumplipürét vagy sima főtt krumplit készítenek, amit villával összetörnek a tányérban. :) Ha nem lesz tökéletes a krumplipurevel, akkor legkozelebb mással fogom próbálni.
2014. aug. 3. 11:27
5/17 anonim válasza:
Brassói aprópecsenye.
2014. aug. 3. 11:29
6/17 anonim válasza:
#1 Nem gondoltam, hogy rossz lenne, csak erdekes volt a parositas nekem. De nagyon szeretek minden kulonleges kajat (latod, spenotos rizsfelfujtat sutok), keresem az ujitasokat:)
2014. aug. 3. 11:34
7/17 anonim válasza:
Húsleves, sült oldalas, fasírt, töltött csirkecomb krumplipurevel.
2014. aug. 3. 11:35
8/17 anonim válasza:
Gombás töltelékkel töltött egész csirkecombok, mexikóis rizs, céklasaláta és friss paprikasaláta paradicsommal.
Megveregettem a saját vállamat, hogy kibírtam a kb másfél órai sütőjáratást, plusz fent még megfőzni a köretet:-)
Hideg dinnye volt utána.Most egy kis pihi, és du csinálok meggyes- kekszes csokigolyót mandulaforgácsba forgatva.
A sütőt látni sem akarom :-)
2014. aug. 3. 12:52
9/17 anonim válasza:
Zöldségleves vajgaluskával, grillezett tarja magyaros pácban, grillezett kukorica, párolt ceruza bab, krumplipüré. Padlizsánkrémet akartam csinálni, gondoltam odateszek még a grillre még ezt-azt.
2014. aug. 3. 14:35
10/17 anonim válasza:
Brokkoli krémleves pirított kenyérkockával :)
Brassói és nasinak egy kis rántott patiszon meg cukkini :)
A pavlova torta is lassan kész lesz desszertnek :)
Utolsóóó: Nekem is küldj azokból a meggyes mandulás golyókból :) Annyira finomnak hangzik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!