Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Attol ugyanolyan jo?

Attol ugyanolyan jo?

Figyelt kérdés
Csinaltam muffint es arra gondoltam, hogy feldobom kicsit Hulala habbal es diszitocukrorkkal, ugy nezne ki, mint a cupcake. Attol, hogy nem cupcake receptet hasznaltam a tesztahoz attol ugyanolyan jo lesz, mint egy normalis cupcake?:)
2015. márc. 7. 19:06
 1/1 anonim ***** válasza:

A tojásfehérje cukorral felverve jobb, mert pár perc alatt megszárad és nem folyik le, mint a tejszín pótlék.

Mi legalábbis így szoktuk díszíteni.


Szerintem.

2015. márc. 7. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!