Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Próbáltatok már olyan mirelite...

Próbáltatok már olyan mirelitet sütőben sütni, amire nem volt ráírva, hogy lehet?

Figyelt kérdés
És ha igen, hogy sikerült?
2015. márc. 7. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, ezek elősütött vackok, semmi szükség még egy adag olajba beáztatni őket. Az ízükről nem tudok nyilatkozni, mert csak elkészítem, meg nem eszem, de eddig még minden elfogyott, ételmérgezés sem fordult elő soha, és legalább nem tocsognak sütés után. Az sem utolsó szempont, hogy nem terít be háromméteres körzetben mindent a sistergő olaj.
2015. márc. 7. 15:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt én is így gondolom, hogy semmi szüksége még egy adag olajra. Viszont vannak olyanok, amiket csomagolásuk szerint fritőzben vagy olajban lehet csak kisütni.

A kérdés arra irányult, hogy ezeket próbálta-e valaki olaj nélkül sütőben sütni, és ha igen, akkor milyen eredménnyel.

2015. márc. 7. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezekről beszélek én is. Mindegyiknek ott virít az elején, hogy készresütött/elősütött, az elkészítési útmutatóban meg bizonygatják, hogy csakis serpenyőben vagy fritőzben készíthetőek el. Frászt, nyugodtan mehet a sütőbe.
2015. márc. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!