Elsóztam a készülő pogácsámat, hogyan lehetne korrigálni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 17:03
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hyog milyen állapotban van, ha még nyers, akkor csinálj meg egy adagot, de só nélkül, és a két tésztát dolgozd össze.
3/6 anonim válasza:
még tészta? vízbe teszed, egy kicsit ázik, átgyúrod néhányszor - csak nehogy sótlan legyen:)
4/6 anonim válasza:
Gyúrj bele egy teáskanál porcukrot.Nem lesz édes tőle, de a sósságon tompít.
A tetejét kend le sótlan tojással, és szórd meg bőven sajttal.
5/6 anonim válasza:
Elvileg a szódabikarbóna ellensúlyozza, legalábbis ezt olvastam, nekem a nagyon sós bablevesnél nem igazán vált be, de esetleg keverj hozzá egy kiskanálnyit.
6/6 anonim válasza:
A szódabikarbóna a tészta állagát is megváltoztatja, így az nem jó ötlet, ne haragudj a megjegyzésért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!