Miért kell leszedni a húslevesről a habot? Ti leszeditek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 12:45
1/7 anonim válasza:
Mert a zavaros, átlátszatlan leves gusztustalan. De ha számodra nem az, akkor ne habozd le.
2/7 anonim válasza:
Hogy ne legyen zavaros a leve. Ha nagyon sok hab van, akkor szedem le.
3/7 anonim válasza:
Én leszedem mindig, anyukám is leszedte mindig, ezt szoktam meg. Szép tiszta lesz a leves. A férjeim szüleinél nem szokták leszedni, amikor náluk vagyunk, mindig zavarosabb a leves is. Persze lehet ez más dologtól is, de nekem egyébként leszedve finomabb is.
4/7 anonim válasza:
Mikor először főztem egyedül, már a saját háztartásban, nem szedtem le (mert minek azt, csak anyám hülye hóbortja!), hát undorító ehetetlen mosogatólé lett az egész, ki is öntöttük az egészet.
5/7 anonim válasza:
Mennyi probléma, istenem...
Az emberek tényleg egyre gusztustalanabbul viselkednek..
Be ne halj egy kis habba.
6/7 zolidobos válasza:
Nem kell leszedni feltétlenül. Ha nem keversz bele amíg a habot el nem fövi, a hab barnás fonadékká áll össze benne, ami egyszerűen kiszűrhető tálalás előtt. Kidobsz egy csomó ízt,hozzáértők szerint. Próbáltam, működik!
7/7 anonim válasza:
Mert ne legyen a végeredmény opálos, zavaros. Egy aranyló, tiszta leves sokkal gusztusosabb, mint ami nem...
Egyébként a hab a húsból kifőtt vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!