Van egy receptem amiben van natur joghurt, mivel tudnám pótolni azt, hogy tejfehérje allergiás személy is ehessen belőle?
Amennyiben süteményféle, akkor almapürét használhatsz helyette.
De tényleg jó lenne a recept, akkor könnyebb segíteni
Kis fogalomzavarban szenvedsz....
A biojoghurt annyiban különbözik a sima joghurttól, hogy ökológiai gazdaságból származik, azaz a tehén, akinek a tejéből készült a joghurt, vegyszermentes takarmánnyal etették, nem kapott gyógyszereket, és a bio minősítésnek megfelelt módon készült el a joghurt.
Szóval a recept szempontjából tökmindegy, hogy bio vagy nem bio joghurtot használsz fel. A joghurt az joghurt, a tejfehérjeallergiás ugyanúgy nem ehet normál natúr joghurtot és bio joghurtot sem.
Egyébként kéne a recept, hogy mivel lehetne helyettesíteni, amúgy pedig léteznek növényi tejből készült joghurtok, speciális szakboltban, nagyobb élelmiszeráruházakban találhatsz.
arra céloztam egyébként hogy nem akarom növényi cuccal megoldani, mert azoknak olyan mellékízük van, hogy csak na.
nagyjából a következő:
tojás, zabpehely, kakaó, kókuszreszelék - > ezekhez kellett volna még joghurt és egy hihetetlen finom csokis süti lenne, csak joghurt nélkül kiszárad (kefir is jó, de tejérzékeny nem eheti azt sem.)
Ha esetleg így már könnyebben tudtok segíteni, és nem növényi dolgot javasoltok, akkor előre is köszönöm :)
biojoghurtnál tényleg én tévedtem, növényi joghurtra gondoltam, az nem is lazít, mi több, elrontja a sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!