Miért kell a teljes kiőrlésű kenyerek tésztájába joghurt? Mi a funkciója,
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 20:51
1/3 anonim válasza:
Hogy valamennyire ehető legyen, ne olyan, mint a száraz fűrészpor. Lazítja a tésztát.
2/3 anonim válasza:
Savas közegben szebben megkel, nem feltétlen joghurt kell bele, van, amikor enyhe ecetet használnak.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. okt. 27. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!