Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit adjak a munkásoknak enni?

Mit adjak a munkásoknak enni?

Figyelt kérdés
Hétvégén konyhafelújítás lesz nálunk, milyen ételt adhatnék a munkásoknak ami előző este elkészíthető és másnap nem igényel melegítést, valamint kiadós és finom? nagy étvágyú férfiakról van szó. Előre is köszönöm az ötleteket!

2015. febr. 25. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy csomó szendvicset.
2015. febr. 25. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Oldalas vagy tarja lesütve hidegen is finom kenyérrel savanyúsággal. Vagy grillcsirke, kacsasült, stb.

Mindenképpen valami sülthúst javasolnék. Fasirt gombócokban, vagy egyben sütve is szóba jöhet.

2015. febr. 25. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Családi meló lesz vagy fizetős? Mert ha fizetős munka, akkor az embereknek se igénye, se ideje a házi kosztra!

Szerintem.

Mi se ülünk le a családdal enni, megoldjuk magunk, vagy eszünk este.

2015. febr. 25. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem család, de ismerősök, barátok. Fizetünk nekik,de sokat nem kérnek. És nem szeretném,hogy éhezzenek:)
2015. febr. 25. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Latod, ha joszandeku az ember, azonnal megszoljak. Tipikus magyar jellem.

Szemely szerint mindig keszitek valamit a nalunk dolgozo alkalmazottaknak, a bejarononket a maradek ebeddel is szivesen megkinalom. Soha nem fogadja el, de latom, hogy jolesik neki a gesztus.

Munkasoknak szendvicset, szendvicssutos melegszendvicset, pizzat szeletekre vagva es gazdagon megpakolva feltettel, sajtos kolbaszos pogacsat, tepertos pogacsat esetleg stefania vagdaltat piritosra szeletelve ajanlok. Talcan kiviszed nekik ebedidoben egy pohar uditovel, kesz.

Ha ismerosok es az asztalhoz is ulteted oket, akkor rantott husok, rakott krumpli, paprikas krumpli, szekelykaposzta vagy barmelyik kiadosabb egytaletel megfelel egy szelet kenyerrel, savanyusaggal melle.

2015. febr. 25. 20:44
 6/9 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%
Sült húsok, felvágottak, szalonna, sajt, juhtúró, hagyma, zöldség...nem muszáj készíts ha nem lehet megmelegíteni. Rendelj be valami óriáspizzát esetleg.
2015. febr. 26. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én költözködéskor (szintén ismerősöknek két nagy vajling fasírtot sütöttem ki. Egyik a régi lakásban, másik az újban volt elhelyezve friss felszelt kenyérrel, csemege uborkával, mellette sok-sok szalvéta.

Ahol éppen megéheztek, a kezükbe fogták és pillanatok alatt befalták munka közben is.

Mindenképpen olyat készíts, amihez nem kell kollektíven leülni, hanem jövés-menés-meló közben is ehető.

2015. febr. 26. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első gondolatom egy nagy kondér vegyes pörkölt vagy babgulyás volt,azok laktatóak, de aztán olvastam hogy nem lesz lehetőséged melegíteni.

Így szerintem is legjobban a fasírt - hideg sült hús kombóval jársz, friss kenyérrel, savanyúsággal, esetleg mellé pogácsát vagy valami édes aprósütit is süthetsz, amíg nem kapják szét a konyhádat:)

Ráadásul a sült húst meg a fasírtot lehet papír vagy műanyag tányérról is enni, ami praktikus lehet, mert evés után fogod, kidobod az egészet és nem halmozódik a mosatlan edény.

Tudom, lehet lavórban meg a fürdőben is mosogatni, ha a konyha épp csatatér lesz, de szerintem egyszerűbb a papír tányér.

2015. febr. 26. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:

- Szerintem is sült-rántott húsokat,

- esetleg füstölt-főtt-csülök (sonka) + főtt tojás = húsvéti előzetes (!)

Ha van mikród, akkor abban egy adag

- meleg szenyó

- teavizet forralni tudsz készíteni.

- Bár ez esetben az előre lefőzött pörkölt is melegíthető benne!!!

2015. febr. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!