Gulyáslevest csinálok ebédre, mit adjak mellé?
Rettentő ötlettelen vagyok ma :) Ketten vagyunk a férjemmel, valami egyszerű, húsos ételt csinálnék neki.
Fontos, hogy ne nagyon "magyar" alapanyagokból kelljen csinálni, mert Dániában vagyok, és nincs sajnos minden alapanyag, amit otthon kapni.
Én gulyásleves mellé már nem szeretnék húsos ételt . nekem valami palacsinta vagy pogácsa esne jó.
natur szelet ,rizibizi,
Mivel húsos, és kenyérrel laktató, szerintem túlnagy dolgot nem kell, egy diós tészta, vagy másko bőven megfelelne, ha palacsinta nem is.
Rakott tésztát esetleg.
A gulyásleves az gulyásleves.
Dániában nem lehet kapni marhahúst, répát, gyökeret, zellerzöldet, pirospaprikát, köménymagot, krumplit?
Valami kis nasit
- Lekváros bukta
- mákos tészta
- derelye
- szilvás gombóc
Én is általában valami édeset adok utána.
HA mindneképp húsosat szeretnél én el tudnék képzelni hozzá egy húsos kosárkát
Kanalat, azzal a legkönnyebb megenni!:)
Amúgy ha gulyáslevest főzök ebédre, amellé maximum pogácsát sütök (krumplisat pl), vagy csak kenyeret adok, és az kitesz egy főfogást is, legalábbis én nem szoktam második fogást enni gulyásleves után, az eltelít..: )
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor valami könnyedet, csirkecomb, csirkemell, pulykamell, akármilyen formában, tésztával, vagy krumplipürével, párolt zöldséggel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!