Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gulyáslevest csinálok ebédre,...

Gulyáslevest csinálok ebédre, mit adjak mellé?

Figyelt kérdés

Rettentő ötlettelen vagyok ma :) Ketten vagyunk a férjemmel, valami egyszerű, húsos ételt csinálnék neki.

Fontos, hogy ne nagyon "magyar" alapanyagokból kelljen csinálni, mert Dániában vagyok, és nincs sajnos minden alapanyag, amit otthon kapni.

2014. jan. 22. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Én gulyásleves mellé már nem szeretnék húsos ételt . nekem valami palacsinta vagy pogácsa esne jó.

natur szelet ,rizibizi,

2014. jan. 22. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivel húsos, és kenyérrel laktató, szerintem túlnagy dolgot nem kell, egy diós tészta, vagy másko bőven megfelelne, ha palacsinta nem is.

Rakott tésztát esetleg.

3/11 anonim ***** válasza:
39%

A gulyásleves az gulyásleves.

Dániában nem lehet kapni marhahúst, répát, gyökeret, zellerzöldet, pirospaprikát, köménymagot, krumplit?

4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kívánnék már utána húst. Ezért nem is jut eszembe semmi :) Mi tésztafélét szoktunk mindig. Palacsinta, fánk, grízes tészta.
2014. jan. 22. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Gulyásleves után szerintem már semmi sem kell... Ha akarsz valamit, az valami kis könnyű desszert legyen szerintem.
2014. jan. 22. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Valami kis nasit

- Lekváros bukta

- mákos tészta

- derelye

- szilvás gombóc

2014. jan. 22. 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Én is általában valami édeset adok utána.

HA mindneképp húsosat szeretnél én el tudnék képzelni hozzá egy húsos kosárkát

2014. jan. 22. 14:41
 8/11 bumbi02 ***** válasza:

Kanalat, azzal a legkönnyebb megenni!:)

Amúgy ha gulyáslevest főzök ebédre, amellé maximum pogácsát sütök (krumplisat pl), vagy csak kenyeret adok, és az kitesz egy főfogást is, legalábbis én nem szoktam második fogást enni gulyásleves után, az eltelít..: )

De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor valami könnyedet, csirkecomb, csirkemell, pulykamell, akármilyen formában, tésztával, vagy krumplipürével, párolt zöldséggel..

2014. jan. 22. 16:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem adok melle husos dolgot, az mar tul sok lenne. Koszi a tippeket az edessegekre :)
2014. jan. 22. 16:30
 10/11 A kérdező kommentje:
3-as, nem fogod elhinni, de nem lesz ugyanolyan izu az etel, mint Pesten.
2014. jan. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!