Hogyan kell a halat kisütni ugy, hogy puha maradjon es omlos?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 17:45
1/8 anonim válasza:
Függ a haltól is, de általában rövid ideig kell sütni a halakat: 1-1 perc mindkét oldalán, és kész.
2/8 anonim válasza:
beforgatják lisztbe ,ez lehet akár borsos is paprikás is ,és szép lassan megsütik egyik,majd a másik oldalát is
4/8 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi, friss hal, vagy fagyasztott, serpenyőben vagy sütőben, natúr, vagy valami panírban ?
Nagyon nem mindegy.
6/8 A kérdező kommentje:
afrikai harcsa frissen vettem a metroban most a fagyasztoban van.Nekem mindig olyan kemeny lesz a halnem pedig puha.Valoszinü sokaig sütöm mert felek hogy nyers marad.
2015. febr. 25. 19:16
7/8 anonim válasza:
Jól látod. Ha a hal kemény és száraz, akkor túlsütötted. A halat csak pár pillanatig kell hőkezelni, függően a vastagságától és a hőmérséklettől.
8/8 Ügyet Lenke válasza:
Legtöbb esetben a halat, ha nem túl vastag a filé, akkoe épp csak pár percet kell sütni, amíg a színe és a húsa textúrája megváltozik. Ha száraz és kemény akkor túl van sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!