Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kell tenni ahhoz, hogy a...

Mit kell tenni ahhoz, hogy a mézes puha maradjon?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, h. félbevágott alma mellett kell tárolni, de nem biztos
2010. dec. 15. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
igaza van az első válaszolónak,fémdobozba tedd,amúgy sok mézeskalács recept van,ami sülés után is puha,meg sokáig.Én még nem sütöttem keményet,mindíg puha.
2010. dec. 15. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
így van, annyival egészíteném ki, hogy szeletelt almával gyorsabb a hatás mint félbevágottal :)
2010. dec. 15. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!