Nagyon szeretem a ketchupös és mustáros csirkeszárnyat, de sütés közben mindig lejön róla a pác. Mit lehetne ellene tenni? Hogy rajta maradjon a szaft.
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 13:59
1/1 anonim válasza:
Én is imádom!De én ezt úgy oldom meg hogy megsütöm a szárnyakat a páccal, ahogyan te is, és mikor már majdnem kész, csinálok egy adag paradicsomszószt, és ráöntöm, és mér 10-15 percig összesütöm!Isteni, és a szósz felveszi a pác ízét is, így utána ha kiszeded a tepsiből, vagy jénaiból, a húsra csorgatva olyan mintha rásült volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!