Hogyan kell elkesziteni a sult hust gazon vagy sutoben melyik konnyeb?
- fűszerezés: fűszerkeverékekkel a legegyszerűbb
- tepsibe annyi zsírt tegyél, hogy a tepsi felületét bekend vele
- valahogy fedd le, mert lehet, hogy hamarabb megég, minthogy átsülne. ha nagyon nem tudod mivel lefedni, akkor alacsony fokozaton süsd, de így még nem próbáltam
Elég.
A libazsírral sütés is oké.
Ha van olyan lábasod, aminek fedője van, és nem műanyaga füle/fogója, abban is sütheted.
Én sört szoktam aláönteni, és ketchuppal kenem meg a bőrét.
De mindenképp le kell fedni, mert nagyon kiszárad, nem lesz szaftos, inkább rágós.
Sütheted jénaiban is.
Bármilyen tepsit, jénait, ha nincs fedője, le lehet fedni alufóliával is.
Amúgy mindenki jót írt, libazsír tökéletes, fűszer só, bors, fokhagyma.
A combokat nyersen érdemes a bőr alatt 2-3 helyen csontig beszúrni, így teljes biztonsággal átsülnek, nem marad véres.
egy kis vizet kell alá önteni, de nagyon mértékkel, talán fél decinyit egy tepsi húshoz.
kb 45 perc alatt megsülnek, félidőben megfordítani, majd a fóliát levéve pirosra sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!