Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell elkesziteni a...

Hogyan kell elkesziteni a sult hust gazon vagy sutoben melyik konnyeb?

Figyelt kérdés
csirkeszarnyat es also combot szeretnek sutni. a fent leirt modokon hogyan kell megcsinalni. libazsirral lehet?
2015. febr. 24. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
a csontos húsokat érdemes sütőben sütni. igen, lehet libazsírral, de az a lehető legjobb, ha a gázon picit átpirítod őket zsíron, utána egy tepsibe teszed lefedve a sütőbe, majd a a sütés utolsó 10 percében fedés nélkül sütöd.
2015. febr. 24. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
es a tepsibe mennyi zsirt tegyek fuszerezest mivel csinaljam?vizet rakjak ala? nincs ittjon alufolia,es ha nem fednem le?
2015. febr. 24. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:

- fűszerezés: fűszerkeverékekkel a legegyszerűbb

- tepsibe annyi zsírt tegyél, hogy a tepsi felületét bekend vele

- valahogy fedd le, mert lehet, hogy hamarabb megég, minthogy átsülne. ha nagyon nem tudod mivel lefedni, akkor alacsony fokozaton süsd, de így még nem próbáltam

2015. febr. 24. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
vizet tegyek ala? hat ilyen sult hus keverek nincs. so bors eleg?
2015. febr. 24. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég.

A libazsírral sütés is oké.

Ha van olyan lábasod, aminek fedője van, és nem műanyaga füle/fogója, abban is sütheted.

Én sört szoktam aláönteni, és ketchuppal kenem meg a bőrét.

De mindenképp le kell fedni, mert nagyon kiszárad, nem lesz szaftos, inkább rágós.

Sütheted jénaiban is.

2015. febr. 24. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok az első válaszoló, igen, szerintem is, ha nem tudod lefedni, inkább csináld lábosban, kis zsírral, és önts alá egy pici vizet, fedd le, hogy megfőjön, utána szúrj egy tűt a húsba, ha a tű kihúzása után nem jelenik meg pirosas folyadék, akkor átfőtt, onnantól kezdve tudod pirítani.
2015. febr. 24. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban nem tudnád lefedni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha előfőzöd a húst, majd ezt követően fűszerezed(vagy fűszeres lében főzöd) és csak megpirítod sütőben a külsejét.
2015. febr. 24. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen tepsit, jénait, ha nincs fedője, le lehet fedni alufóliával is.

Amúgy mindenki jót írt, libazsír tökéletes, fűszer só, bors, fokhagyma.

A combokat nyersen érdemes a bőr alatt 2-3 helyen csontig beszúrni, így teljes biztonsággal átsülnek, nem marad véres.

egy kis vizet kell alá önteni, de nagyon mértékkel, talán fél decinyit egy tepsi húshoz.

kb 45 perc alatt megsülnek, félidőben megfordítani, majd a fóliát levéve pirosra sütni.

2015. febr. 24. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!