Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hétvégén sütöm életem első...

Hétvégén sütöm életem első tepertős pogiját, van valami jó tanácsotok?

Figyelt kérdés
receptet találtam a neten, csak jól jönne olyan tanács, amit a recept nem ír le.
2010. febr. 12. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Megsúgom,hogy tepertős pogácsa és tepertős pogácsa között elég sok különbség lehet,alapvetőek is,de nyilván nem tudhatod,hiszen először sütsz iyesmit.Én tényleg akartam segíteni,gondoltam belinkeled a receptet,vagy valami.
2010. febr. 12. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehetőleg előmelegített sütőbe tedd be a pogikat, és ne nagyon sűrűn nyitogasd rájuk az ajtót. Ne legyen túl vastag a tészta, mert egy kicsit meg fog még sütés közben is kelni/vastagodni. Nem kell sem túl szellősen, sem túl szorosan tenni őket a tepsibe, elég olyan 4 centi távolságot hagyni közöttük.
2010. febr. 12. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 19:47-es tanácsával :))

Honnan tudjuk, hogy mi lehet az, ami a te receptedben nincs benne??

Ostoba liba vagy.

2010. febr. 12. 19:53
 4/9 A kérdező kommentje:

milyen érdekes, 19:52 vette a lapot !!!!

köszi

2010. febr. 12. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Általánosságban: hajtogatás közben a lehető legkevesebbet lisztezd.Két hajtogatás között legalább 20 percet tedd a hűtőbe.

A 3.hajtogatás után nyújtsd és szaggasd ki.A tepsiben hagyd kb,10 percig kelni még,és forró sütőben a középső rácson süsd.Jó,ha a sütő aljára teszel egy lábasban vizet.Szebben fog sülni a pogácsád.

2010. febr. 12. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:

19:52 és előző nagyon köszönöm.

anyunak akarom sütni, azért tőle mégsem kérhetek tanácsot, mert akkor nem lesz meglepetés. nem nagyon sütök, mivel fiú vagyok és 17 éves.

még ennyi rosszindulatú embert mint itt! de köszönöm a kedves segítőknek, kérlek tartsátok meg jó szokásotokat.

minden jót.

2010. febr. 13. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült a pogi?
2010. febr. 13. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs, de olvasd már el a második választ még egyszer, illetve a te első kommentedet! Szerinted ki volt a paraszt kettőtök közül?

Én pártatlan vagyok, mert egyikőtöket sem ismerlek, de semmi kivetnivalót nem találtam a válaszban, mert csak érdeklődött, hogy hogyan szól a recepted, azaz, mit tehetne ehhez ő még hozzá.

Azért nem csak rosszindulatú emberek járnak ide, pláne a főzés rovatban tényleg sokat segítünk egymásnak.

Túlreagáltad a dolgot!

Na de tényleg, hogy sikerült a pogácsa?

2010. febr. 13. 21:03
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon finom lett, elfogyott...
2010. febr. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!