Az avokádót nyersen kell fogyasztani, de nekem olyan avokádó krémleves receptem van, ahol meg kell főzni! Akkor most lehet főzni vagy nem?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 15:18
1/5 anonim válasza:
Fözni lehet, csak a legtöbb recepthez nem kell.
3/5 anonim válasza:
Én még soha nem halodta, , hogy meg kell főzni,én mindig nyersen készítem el köretként.
4/5 anonim válasza:
Nem érdemes megfőzni, mert úgy kifőzöl belőle minden vitamint és ízt. egy kevés olívaolajon, vagy vajon az apró kockára feldarabolt avokádót puhára meg kell párolni és utána már krémesíthető a leveshez.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Simán megcsináltam nyersen, egy receptet, és hát hogy is mondjam, elég érdekes íze volt, mintha hiányzott volna belőle valami. Nekem az egész leves íze a nyers, sima sóskalevél ízéhez hasonlított. Az normális? De azért jó.
2010. febr. 18. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!