Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az avokádót nyersen kell...

Az avokádót nyersen kell fogyasztani, de nekem olyan avokádó krémleves receptem van, ahol meg kell főzni! Akkor most lehet főzni vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Fözni lehet, csak a legtöbb recepthez nem kell.
2010. febr. 12. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Hmmm én salátákba ismerem
2010. febr. 12. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még soha nem halodta, , hogy meg kell főzni,én mindig nyersen készítem el köretként.
2010. febr. 13. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim válasza:
Nem érdemes megfőzni, mert úgy kifőzöl belőle minden vitamint és ízt. egy kevés olívaolajon, vagy vajon az apró kockára feldarabolt avokádót puhára meg kell párolni és utána már krémesíthető a leveshez.
2010. febr. 16. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Simán megcsináltam nyersen, egy receptet, és hát hogy is mondjam, elég érdekes íze volt, mintha hiányzott volna belőle valami. Nekem az egész leves íze a nyers, sima sóskalevél ízéhez hasonlított. Az normális? De azért jó.
2010. febr. 18. 14:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!