Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell sütni a tejes...

Meddig kell sütni a tejes pitét (milyen állagúra)? És hidegen vagy melegen kell fogyasztani?

Figyelt kérdés

Az enyémnek keményebb pudingra emlékeztet.

(A mostani Stahl Magazinból van a recept. Próbálta valaki?)


2011. ápr. 9. 17:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! A Stahl-féle tejes pitét nem ismerem, de ez nagyon finom:

[link]


Hamar sül, kb. 30 perc, de sűtő válogatja. Addig kell sütni, amíg kicsit még remeg a süti a tepsiben, így lesz finom krémes állagú (de nem nyers). Langyosan a legjobb, egy kis reszelt citromhéj pedig feldobja a tésztáját.

2011. ápr. 9. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor valószínűleg megsült az enyém is
2011. ápr. 9. 18:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!