Meddig kell sütni a tejes pitét (milyen állagúra)? És hidegen vagy melegen kell fogyasztani?
Figyelt kérdés
Az enyémnek keményebb pudingra emlékeztet.
(A mostani Stahl Magazinból van a recept. Próbálta valaki?)
2011. ápr. 9. 17:33
1/2 anonim válasza:
Szia! A Stahl-féle tejes pitét nem ismerem, de ez nagyon finom:
Hamar sül, kb. 30 perc, de sűtő válogatja. Addig kell sütni, amíg kicsit még remeg a süti a tepsiben, így lesz finom krémes állagú (de nem nyers). Langyosan a legjobb, egy kis reszelt citromhéj pedig feldobja a tésztáját.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor valószínűleg megsült az enyém is
2011. ápr. 9. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!