Hogy főzzek otthon olyan állagú pudingot pudingporból, ami olyan mint a bolti?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 13:55
1/8 anonim válasza:
na látod, ez az élet egyik nagy kérdése ... és most nem gúnyolódok
de legalább olyant, mint ami a zacskón a képen van
2/8 A kérdező kommentje:
esetleg tejszíntől lehet kicsit ilyen krémesebb állagú?
2015. febr. 13. 17:59
3/8 anonim válasza:
a dr. outker (lehet nem jól írtam a nevét) pudingporok nagyon finomak más országokban sokkal gagyibbak.
gyomomentesre kevered akár tejszínnel is főzheted 1/3 arányban.
4/8 A kérdező kommentje:
igen finom, de mikor kihűl, kemény állagú lesz nem krémes, ha pedig több tejjel csinálom akkor se krémes marad, hanem folyékonyabb állagú.
2015. febr. 13. 19:30
5/8 anonim válasza:
Fogalmazd meg, milyen a bolti? (Én abbol is többfélét találtam már!!!)
6/8 anonim válasza:
A Danette allagara gondolsz? En azt a Dr.Oetker Gala fozes nelkulni poraival tudom elerni. 3,5% os forro tejjel , tejszin nelkul, habverovel keverve. Ennyi.:)
7/8 anonim válasza:
3#vagyok
túl sok a keményítő a porpudingokban
ezért lesz kemény állagú
íz,aroma,szín,keményítő a puding
probálkozz magad főzni kukoricakeményítővel amit magad adagolsz
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 15. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!