A túldagasztás vagy a túlkelesztés okozza azt, ha a kenyér nem fölfelé, hanem oldalirányban nő?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 10:48
1/3 anonim válasza:
Ha nem keleszted túl, akkor is inkább oldalirányban fog nőni és kisebb mértékben felfelé.
Ha minél magasabb hőfokon sütöd meg, annál kevésbé fog szétfolyni. Viszont egyben tömörebb is marad, esetleg a közepe nem sül át rendesen, miközben kívül már agyonsült, szóval ez sem jó megoldás.
Esetleg ha keskenyebb tepsibe teszed, vagy alufóliával gátat emelsz neki, hogy ne tudjon oldalirányt nőni, akkor felfelé fog.
2/3 anonim válasza:
Ha lapos, és szétterül, akkor túlkelt.
3/3 anonim válasza:
De az is lehet, hogy csak túl híg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!