Milyen kenyérsütőt érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék otthon teljes kiörlésű finom kenyereket "gyártani " ,de fogalmam sincs milyet érdemes venni .Egyszerü és elérhető áron kellene ,de mindenképpen megbizható legyen .2015. jan. 19. 10:09
1/8 Ügyet Lenke válasza:
jobb ha nem veszel semmilyent, mert kis idő múlva csak ott fog porosodni, s nem fogod használni, sokkal finomabbat tudsz sütni sütőben, jobb a héja, jobb az állaga...nagyon sokanvettek s majd adják is el mert nem használják...
2/8 anonim válasza:
A legolcsóbbat vedd. Mindegyik ugyanazt tudja.
Ugyanolyan programok vannak mindegyiken.
Amig lehetett kapni én mindig a Tescósat vettem.
Ha napi szinten sütsz, 2-3 év alatt mindegyik tönkremegy.
3/8 anonim válasza:
Nekem Moulinex van közel 10 éve, rendszeresen használjuk. Sokszor csak dagasztásra is használom. Én olyat vennék most, ami többféle méretű kenyeret tud sütni (nekünk 50-75 dekás és kilós változatot, ennél vannak nagyobbakat gyártók is), van dagasztó-kelesztő programja is.
4/8 anonim válasza:
"Szeretnék otthon teljes kiörlésű finom kenyereket "gyártani "" és miböl gyártod? veszel a CBA-ban teljes kiörlésü kenyérport? Hidd el nem érdemes veszödni vele az eredmény nem lesz se jobb se egészségesebb mintha megveszed a kész kenyeret. (Kivéve ha veszed vagy termeled a gabonát, megörleted, stb. Akkor meg készittess hozzá kemencét és tényleg finomat tudsz gyártani.)
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom a #2-es válaszolóhoz. A legolcsóbbat vedd. Nekem az előző 8 évig szolgált. Tavaly ment tönkre, és Debrecenben az összes nagyáruházat végigjártam és csak az Auchan-nak volt sajátmárkása 20 ezer alatt.
Amúgy én is leginkább dagasztásra használom, mi nagyon pizzásak vagyunk. Akkor már inkább otthon sütöm, olyannak, amilyennek a családom szereti...
6/8 anonim válasza:
Nekem Moulinex van, de kb 10 év alatt már a harmadik üst megy tönkre, elég benne valami gumi és leesik a lapát, több mint 6ezer Ft egy üst, és most úgy néz ki kellene egy negyediket venni, de azt hiszem inkább egyolcsóbb gépet veszek.
7/8 anonim válasza:
Egy dologra figyelj, hogy fekvő, 2 lapátos legyen, és ne álló, 1 lapátos.
Amikor pl. megszórod sajttal a tetejét, marhára nem mindegy, hogy az mekkora részen lesz sajtos. :)
8/8 anonim válasza:
Mire jó megszórni a kenyérsütő tetejét sajttal? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!