Süthetnék liszt helyett grizzel? Ha igen akkor pl miket?
Kedves kérdező! ne keseredj el a beelinkelt recept teljesen egyértelmű, ki is nyomtattam magamnak.az egyes valaszolók alpári stílusa pedig egyenesen felháborító,arra sem érdemesek, hogy egy percig is foglalkozz velük.a kérdésedre visszatérve a dara és a liszt ch.tartalma szerintem megegyezik, de 10 dkg dara
sokkal több készterméket ad ki,mint 10 dkg liszt / mivel megduzzad /tulajdonképpen kevesebb kalóriából ki lehet jönni.de ezt csak a liszt és dara viszonylatra értem, mert valljuk be ez a recept azért nem fogyókúrás a tejszín miatt.
Na fel a fejjel és jó egészseget kívánok neked!
üdv.
Nagyon szépen köszönöm válaszod! Előre amikor kaptam a válaszokat el sem hittem hogy ilyeneket irnak..kénytelen voltam megnézni, hogy nem-e rossz oldalt linkeltem...
A legszomorúbb, hogy hölgyekkel volt szerintem a nagy vita parti...
Mégegyszer köszönöm a válaszod. Szerintem is jó recept ez, azért is irtam ki, mivel kiváncsi voltam, hogy vane valaki aki már csinált grizből, hogy tudjon véleményt irni..mert másképp nem fogok azért neki:)
Nagyon elcsodálkoztam azon amit itt olvastam.Ha jól tudom ez az oldal azért van ha valakinek kérdése van feltegye és ha TUDUNK ÉRTELMESEN ÉS HASZNÁLHATÓAN VÁLASZOLJUNK RÁ.
És nem azért, hogy a saját bunkoságunk miatt lehülyézzünk egy ezer idegent- semmi nem jogosít fel senkit arra, h trágár szavakkal illesse a másikat.
Ti mondjatok azt, hogy magyarföldről valók vagytok, mikor egy 5 mondatos MAGYAR szöveget nem tudtok helyesen értelmezni. Érdekes módon első olvasásra olyan egyszerűnek és érthetőnek találtam ezt a receptet...nem értem miért kellett ennyire túlreagálni...egyszerű értelmezésen alapszik az egész.ja és a figyelmes olvasáson...mivel ha az illető személy aki mielőtt irt volna azelőtt gondolkodott volna akkor nem írja oda hogy a piskóta liszttel készül...azaz ebben van igaza hogy a piskótába liszt kell, de NEM MINDENIKBE.
ilyen helyeken mutatják ki az emberek a szókincsük bőségét, a tisztelettudásukat.
nem az a lényeg, hogy hány éves az aki kérdezett lehet akar 2o vagy akár 4o úgysem hülyézünk le senkit, és nem nevezzük semminek...ezt a szülők álltalában már az első 7 évben meg szokták magyarázni.de van akinek a jele példa szerint kimaradt.
A kérdező hölgynek csak annyit h teljesen egyetértek a válaszaival,az ilyen fajta emberekre mondjak h igazi táposok, akik az orruknál tovább nem látnak.Tisztelet a kivétel.
Szia kérdezö.Èn németországban élek,itt gríz lisztet is lehet kapni és jobb-drágább is a sima lisztnél.
Ha sütit sütök 50g-lisztet grízzel helyettesítek.
Sokkal finomabbak a sütik töle.
(kávé darálóba a grízt megdarálom)
A kávé darálóban porcukrot is lehet csinálni.
Aham...nem is jutott eszembe ledarálni..
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!