Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem meg a pácolt...

Hogyan süssem meg a pácolt csirkemellet?

Figyelt kérdés

Tepsiben? Serpenyőben? A pác olívaolaj alapú rajta. Nem fog így odaégni a pác miatt? Kell-e plusz olaj alá?

Ha lehet, azt is írjátok meg, mi a teendő joghurtos/kefíres pácok esetén? Le kell-e törölni róla a joghurtos pácot?


2010. febr. 10. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ha van jénaid süsd abban...

én ugy szoktam hogy a jénaiban pácolom és akkor csak bekapcsolom a sütöt és beteszem.

tipp:a csirkemellnek nem kell sok idö..

fedd le a jénai tetejével vagy alufoliával..igy puha marad nem szárad ki

2010. febr. 10. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
fedővel, vagy alufóliával letakarva, a maradék páclét ráöntve szoktam. joghurtos/kefíres pác esetén is. így lesz fincsi porhanyós, nem szárad ki. plusz olaj nem kell alá.
2010. febr. 10. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! :)
2010. febr. 10. 19:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!