1/5 anonim válasza:
Volt már részem ilyenben. Azt is el lehet készíteni finoman. (Pl túróval és gyümölcs darabokkal)
2/5 anonim válasza:
Jó, vettem már párszor, de az ami már fel van szeletelve, az szerintem túl édes és nagyon morzsálódik, az egyben levő piskótás jobb.
3/5 anonim válasza:
Jó, de én valami krémet is tennék közé.
4/5 anonim válasza:
Tökéletesen. Arra érdemes figyelni, hogy ezek a tésztalapok szárazabbak kicsit, mert pár napja sütötték őket, szóval ne sajnáld a krémet belül-kívül :)
5/5 anonim válasza:
Termeszetesen, hiszen ezert gyartjak:).
Az ize persze messze nem kozeliti meg a hazilag keszitett valtozatot, de el lehet nagyon szuperul is kesziteni.
En a Ceres alapjat veszem, ha nincs idom/kedvem sutni, es mindig megszurkalom es megkenem igazi baracklekvarral, fuggetlenul attol, mi kerul meg ra. Nem dominal a lekvar ize, csak puhabba es izesebbe teszi a piskotat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!