Hidegen is fogyasztható ételek?
Hetente 2x járok 60km-rrel távolabb lévő városba át edzésre a csapatomhoz (vonattal vagy busszal).
Kérdésem az lenne, hogy mi az ami hidegen is jó, finom és tápláló is amit tudnék vinni, hogy megegyem míg hazaérek?
Hirtelen nekem hamburger jutott eszembe (persze saját darált húsból a húspogácsa), vagy tejberizs, de ilyen hidegbe eléggé megdermed.
Akár még Gyros jut az eszembe.
Valakinek más frappáns ötlete esetleg? :)
Kaszinó tojás, körözöttel töltött sajttekercs, paprika, szendvicsek sült hússal, főtt tojással
fasírt uborkával, zsömlében
Bécsis zsömle volt a kedvencem a rég utasellátótól, amikor vonatoztam. ma már magam készítem, nagyon finom.
Én szeretem a hagymás rántottás- esetleg zöldségekkel gazdagítva,- kenyeret is. tápláló és finom.
Paprikába töltött körözött kiflivel.
Tojáskrémes vagy halkrémes szendvicsek.
Krumplikrokett majonézes kukoricával.
Szia.
En olyan eteleket irnek inkabb, amit tarsasagban is nyugodtan fogyaszthatsz. (A kolbasz es a tarja nem biztos, hogy a legmegfelelobb egy zart vonaton...:))
Rizsfelfujt
Vargabeles
Stefania vagdalt
Cezar salata (a hus es az ontet miatt taplalo)
Palacsinta, gofri (edesen vagy sosan egyarant)
Szendvics: magos kenyer+kocka sajt/vaj+felvagott/szalami/natur sult hus+sajt+zoldsegek
Hot-dog vagy ahogy irtad, hamburger
Virsli (nincs szaga)
Sajtos omlett
Turogomboc, szilvasgomboc
Tejberizs/tejbegriz
Darafelfujt
Turofelfuj
Rantott sajt/rantott zoldsegek salataval
Pizza (hazilag is akar)
Mindegyiket beteheted egy muanyag kis dobozkaba, es barhol eheted, mert gusztusos es szagtalan etelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!