Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A marinált húsokat hidegen...

Renner kérdése:

A marinált húsokat hidegen fogyasztjuk, vagy melegítjük?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A marinálás egy pácolási mód, egy savas kémhatású páclé. Vannak sült/párolt/főt húsok, amelyeket jellemzően csak melegen, másokat csak hidegen, megint másokat így is, úgy is fogyasztunk. Melegítve pedig nem minden hús jó.

Így egyértelmű válasz nincs.

2014. dec. 28. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze eheted melegen, de jellemzően ezeket hidegen fogyasztják.
2015. jan. 5. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!