Renner kérdése:
A marinált húsokat hidegen fogyasztjuk, vagy melegítjük?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 16:53
1/2 anonim válasza:
A marinálás egy pácolási mód, egy savas kémhatású páclé. Vannak sült/párolt/főt húsok, amelyeket jellemzően csak melegen, másokat csak hidegen, megint másokat így is, úgy is fogyasztunk. Melegítve pedig nem minden hús jó.
Így egyértelmű válasz nincs.
2/2 anonim válasza:
Persze eheted melegen, de jellemzően ezeket hidegen fogyasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!