Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz hétvégén? Nem...

Ki mit főz hétvégén? Nem tudom mit főzzek.

Figyelt kérdés
Segítsetek :)
2015. jan. 30. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sztrapacskát csinálok, juhtúrósat szalonnával és káposztásat, mert van egy fél megmaradt káposztám is.

Mellé paradicsomleves lesz, vagy valami hideg málna-meggy leves. Ez szombatra. Vasárnap nem főzök, akkor elutazunk nagyszülőkhöz.

2015. jan. 30. 12:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Holnap gulyásleves lesz pogácsával,vasárnap kétféle (oka van ) egyik tejfölös gombás csirkemell, kagylótésztával, másik, fűszeres pácolt tarja, meggymártással, krumplikrokettel.
2015. jan. 30. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ma van meg maradek csilisbab de kesobb csinalok lasagneat. Vasarnap tuti rakott karfiol lesz. Holnap meg lehet paprikas krumpli..meg nem tudom. Vagy paprikas csirke
2015. jan. 30. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én csirkemellet akartam rizzsel, meg meggyszószt csináltam volna hozzá.

aztán belenéztem a pénztárcámba és úgy döntöttem maradékot eszünk

2015. jan. 30. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
A párom brassóit szeretett volna, de nincs itthon krumpli, csak rizs, úgyhogy fokhagymás-húsos ragu lesz rizibizivel.
2015. jan. 30. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Gyömbéres zöldségleves rizstésztával és egy kis tejszínnel biztos hogy lesz, a másodikat még nem találtam ki.
2015. jan. 30. 13:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Paprikáskrumplit. Már a hét elején beígértem a családnak, de mindig közbe jött valami és mást ettünk. Így az eredeti terv (frankfurti leves) átkerült jövő hétre.
2015. jan. 30. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Csirkeleves, paradicsomos húsgombóc, vagy töltött paprika lesz holnap.

Vasárnap kacsasült és párolt káposzta.

2015. jan. 30. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elutazunk, így most semmit.

De, amik voltak:

- pizza, meg két pita a maradék tésztából

- tegnap lángos

- császármorzsa cukros tejföllel

- sült virsli sajttal

- zöldségkeverékből saláta

- borsófasírt

- húsleves

2015. jan. 30. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Én ma megvilágosodtam, ilyet főzök, csak nem ezzel a szósszal: [link] Ugyanis állomásozik a hűtőben egy adag hirtelen felindulásból vásárolt ricotta ("olyat még nem főztünk, próbáljuk ki!") és szegény vészesen közeledik a szavatossága végéhez.

Ha az segít, nálunk mostanában zöldségleves volt grízgaluskával, vasi pecsenye tarjából és amerikai káposztasaláta, meg régebben volt lencsegulyás, az is nagyon ütött :) És lassan ölni tudnék egy jó csilis babért.

2015. jan. 30. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!