Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyk étel ez? Spagetti...

Melyk étel ez? Spagetti tészta, fehért szaft és apró husi? A sulis lányom kéri tőlem.

Figyelt kérdés
Nagyon izlett neki,első osztályba jár a nevét nem jegyezte meg.Tud valaki segiteni?
2015. jan. 21. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Carbonara?
2015. jan. 21. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra emlékszik, hogy milyen íze volt? Mert ezekkel az adatokkal rengeteg különböző ízű tejszínes ételt fel lehetne sorolni.
2015. jan. 21. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajt és sonka nincsen benne azt felismeri.
2015. jan. 21. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy egyszeru tejszínes ragu kockazott csirkemellel, esetleg tehetsz bele kukoricát vagy borsot. Ilyesmi etel rémlik a menzarol.
2015. jan. 21. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Majorannáshús is lehet.

Picit a hagymát megdinszteled, ráteszed a húst és fél kávéskanál majorannát- Puhára főzöd és pici lisztehabarást teszel rá. Ízlés szerint lehet tejfölt vagy tejszínt is beletenni.

2015. jan. 21. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is valami ragu vagy tokány volt, de akár meg is kérdezheted a suliban.

Ha tudják a nevét is, akkor már könnyebb utánanézni, hogy kell elkészíteni.

Amúgy tényleg egyszerű kaja, bár én nem spagettivel szoktam készíteni. de hát egy menzán akármi is lehet :)

2015. jan. 21. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
borsos tokány? bár nem spagettivvel szokták, de ez jutott eszembe
2015. jan. 21. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
a tészta miatt carbonara lehet. de suliban, vagy akár a honlapjukon biztosan utána lehet nézni.
2015. jan. 21. 17:16
 9/9 Ügyet Lenke ***** válasza:
30%
A spagettiből nem csak carbonarat lehet csinálni, nem csak ahoz használják hanem 100 féle máshoz, carbonara nem húsból készül, és nem kell semmi fehér szaft rá, nem hiszem hogy suliban egyébként is carbonaraval kényeztetik a gyerekeket. Az valami sima, hagyma alapú szaftos hús, tejfölösen.
2015. jan. 22. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!