Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pacalpörkölt. De hogyan?

Pacalpörkölt. De hogyan?

Figyelt kérdés
1000féle receptet találtam a neten.Vettem 1kg tisztított előfőzött mirelit pacalt.Hogyan csináljam meg?
2010. febr. 7. 15:04
 1/3 anonim válasza:
a csomagoláson mindig rajta van, de felesleges dolgakat is ír. én úgy szoktam: megabálom a pacalt, leszűröm.ezután ugyan úgy járok el, mint a hagyományos pöriknél, csak ha nincs csípős pirospaprikám,őrölt borsot rakok bele.kb.3óra alatt szokott megfőni.
2010. febr. 7. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A pacalpörkölt készítése hasonló a sertéspörköltéhez,csak sokkal több (kétszer) vöröshagyma kell hozzá.Mi szoktunk bele főzni sertéskörmöt is.Kell bele füstölt szalonna bőrke,babérlevél,kömény,majoranna,a paradicsomot, vagy par.pürét a végén tedd bele, mert attól tovább kell főzni.Akkor jó, ha jó sűrű és ragacsos a szaftja.Főtt krumplival tálaljuk, a nokedli,rizs,tarhonya nem ehhez való.

Nagyon összefő, 1 kg nyers(előfőzött) pacalból talán lesz 3 adag.

2010. febr. 7. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, a fűszereket nem teljeskörűen soroltam fel.
2010. febr. 7. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!