Rosszul vagyok és megbetegszem az étolajtól (napraforgó). Mivel pótolhatnám?
Az utóbbi másfél hónapban vettem észre hogy émelygek, és hányingerem van az étolajjal készült ételektől. Ebben sütöttem, sertés-zsírt ritkán használok, de attól is rosszul vagyok az utóbbi időben. Mire utalhat ez ?
Az olivaolaj drága nekem, és nem is mindenhez felel meg.
Tudtok pénztárcakímélő tanácsot adni?
Köszönöm!!
Mindent amit olajban sütsz (rántott dolgok, sültkrumpli, fasírt stb) el lehet készíteni sütőben, olaj nélkül is. Picit tovább tart, de egészségesebb. Ha túl száraznak találod mikor elkészül, akkor még frissen, melegen zárd egy műanyag ételes dobozba pár percre és a saját gőze visszapuhítja a panírt.
A kókusz olaj szerintem nem drága és nekem egy fazék leveshez elég egy púpos evőkanálnyi, szóval sokáig tart. Egészségesebb is mint a napraforgó olaj.
Valóban el kéne menned orvoshoz, ha nem vagy jól mostanában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!