És már megint! Az igen gondosan elkészitett rántott csirke combunk csontja fekete. Mindig máshol veszem, hátha elkerülhető. Mitől van ez? Undoritó!
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 13:17
11/13 anonim válasza:
Ha ennyire érzékenyek vagytok, vegyetek élő csirkét és vágjátok le ti.
Vagy ne egyetek csirkehúst.
Sajnos még az otthon levágottnál is előfordul ilyesmi, de akkor legalább senki nem nyafog, hogy esetleg nem friss.
12/13 A kérdező kommentje:
Hol veszel élő csirkét?
2015. jan. 12. 13:52
13/13 anonim válasza:
Az csirkét az udvarból, csibét meg a keltetőből.
Vagy inkább vegyetek elősütött csirketallért, annak minden egyes darabja ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!