A csokis puding mindig becsomosodik?
Figyelt kérdés
Akarhanyszor pudingot csinalok a csokis becsomosodik. Ma is mint mindig az igen de a vanilias nem csomosodott be. Miert ven ez??#főzés #becsomosodas
2015. jan. 6. 20:01
1/7 anonim válasza:
Nem:) Valamit rosszul csinálsz. Én általában úgy csinálom, hogy először nagyon kevés tejjel keverem teljesen csomómentesre az összes port, majd azt fokozatosan felöntöm a maradék tejjel (általában 5-7 decivel). És folyamatosan kevergetve főzöm. Szerintem hamar veszed le a tűzről vagy lassan kevered. Ha pedig nem főzős, egyszerű a történet. Teljesen csomómentesre kevered, HABZÁS NÉLKÜL és berakod a hűtőbe:)
2/7 A kérdező kommentje:
Fozos mindig fozom de ma is kettot foztem a vaniliasat meg a csokisat. Ugyanugy csinaltam mind a kettot ,de a csokis megint csak becsomosodott a vanilias nem.
Es ezt mar sokszor eszre vettem hogy csak az nem akar sikerulni a tobbi igen.
2015. jan. 6. 20:11
3/7 A kérdező kommentje:
De azert koszi.
2015. jan. 6. 20:12
4/7 anonim válasza:
Nekem sem csomósodik be :)
Egymás után csináltad? Ha a csokisat a vaníliás edényében csináltad, akkor lehet, hogy azért, mert nem volt elmosva, nem tiszta edényben készítetted.
5/7 A kérdező kommentje:
Kulon edenyben csinaltam.
2015. jan. 6. 20:27
6/7 anonim válasza:
Nekem nem szokott becsomósodni.
Nem tudom, mivel kavarod főzés közben, de próbáld meg kézi habverővel, úgy kevesebb eséllyel csomósodik.
7/7 A kérdező kommentje:
ok koszi.
2015. jan. 6. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!