Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tul edes krem javitasa?

Tul edes krem javitasa?

Figyelt kérdés
[link] Mindent a recept szerint, pontosan mertem ki, megis nagyon edes lett a krem (szerintem kicsit a teszta is). Hogyan javitsam ki? Van itthon egy kis tejszinem, gondoltam felverem es hozzakeverem. Szerintetek? Ti mit csinalnatok?
2014. dec. 23. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha cukrozott habtejszíned van, az nem fog rajta segíteni. Ha cukrozatlan, egy próbát megér... Én egy kis mascarponét kikevernék egy kis vajjal, és hozzáadnám a krémhez, és a végén beledolgoznék egy kis tejszínhabot.
2014. dec. 23. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendes tejszinem van, mascarpone nincs itthon, de nemi kremsajt (natur) az van! Kiprobalom azzal, aszerint, ahogy irtad! Koszonom szepen!
2014. dec. 23. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha natúr, az is jó, elrontani nem fogja. Sok sikert!
2014. dec. 23. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!