Milyen ételeket lehet csinálni túróból sós/édes is jöhet (körözöttet ismerem)?
Túrófánk? Most nagyon megkívántam. :D Jókor..
Aztán én szoktam olyat, hogy csirkemellbe beteneker egy túrós-reszelt sajot-zöldfűszeres keveréket, aztán az egészet betekerem baconnel. Ezt felszeletelt krumplira és hagymára rakom és a sütűben megsütöm.
Sütiből amúgy könnyű. Mirindás süti (van, aki Fantásnak ismeri), reszelt túrós, ezt anyukám sokat csinálta, mikor kicsi voltam. Szintén anyukámnak van egy receptje, ami két vékony, kakós réteg között túrós krém, de a neve nem jut eszembe. A Rákóczi túrós is finom, meg a Csak a Puffin-féle túrórudi torta is.
Túrógombóc.:)
Túrósgombóc, túrós derelye, túrós palacsinta, Túró Rudi házilag. Gyakorlatilag bárminek a tésztájába bele tudod gyúrni. Sonkatekercs tormás túróval töltve, sajttekercs körözöttel töltve, tejfölös túró. És mindent összekeverhetsz bármivel. Pl. a tejföl, ha tormát keversz bele.:)
túrókrém palacsintába.
Túró, tejföl, tojás, cukor.
de magában is isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!