Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem édes gombócreceptek?

Nem édes gombócreceptek?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan gombócrecepteket, amelyek nem édesek, és körítésként vagy akár föételként is fogyaszthatók?

Kérlek, csak általatok kipróbált recepteket írjatok, elöre is köszönöm.

2014. dec. 11. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Körítés: zsemlegombóc (vadashoz)

Esetleg túrófánk, cukor nélkül, vadételek mellé: [link]

Főételnek: [link]

2014. dec. 12. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, éppen olyasmiker gondoltam, mint a két linkben ami van.

Ha vannak még hasonlóak, vagy más valaki tud ilyesmiket, akkor ossza meg legyenszíves.

2014. dec. 12. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Gnudi azaz malfatti azaz ricottagombóc: [link] (angolul nem tudoknak: 25 dkg ricotta, 2 ek reszelt parmezán, 1 tojás, 3 ek összetört krumpli, ízlés szerint só, szerecsendió, feketebors, 3 ek liszt vagy egy picivel több - összekever, szaggat és 12 órát pihentet, vagy nagyon belisztezve szaggat, forró vízben főz, akkor van kész, amikor a víz tetejére feljön) Érdemes kipróbálni én életemben nem ettem még ilyen könnyű-krémes gombócot.

Van ennek egy spenótos verziója is: [link]

2015. febr. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!