Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van karajhusom a hütőben?

Van karajhusom a hütőben?

Figyelt kérdés
igaz anyukám főzött eddig de kórházban van és igy rám maradt van nekem karajhusom csontos is de hus is van rajta hogy kell levágni hogy szép szeletet kapjak?? rántanivaló hust szeretnék.. hol kezdjem el? vagy mindegy hogy vágo le?? segitsetek??
2014. dec. 22. 06:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Lóf-t kell megsütni 2-3 napot simán kibír hűtőben.
2014. dec. 22. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es!

Valóban kibír a normál hűtőben pár napot a fagyóból kivett karaj!

De kérlek, egy kezdő szakácsnak ne írj közben semmiféle "lóf-t" ról, még majd el kezdi keresni, hogy azt hol találja! :))

2014. dec. 23. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 A kérdező kommentje:
énnem keresek semmi ló..szt....
2014. dec. 23. 08:10
 14/15 A kérdező kommentje:
már kivettem a fagyóból ha ki enged ki oflom és a csonnttal mi legyen? vissza lehet fagyasztani vagycsak rakjam be a hütőbe?? mert azt holnap akarom húslevesbe.. nem fog megromlani ha be rakom a hütőbe vagy inkább fagyasszam vissza le????
2014. dec. 23. 08:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Bármit is kivettél a fagyasztóból és kiengedett, sütés-főzés nélkül változatlan formában TILOS vissza-fagyasztani!!!

A normál hűtőben szépen el lesz az holnapig, megfőzöd belőle a fincsi leveskét... jó étvágyat kívánunk hozzá.

2014. dec. 23. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!