Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A felvágott és hűtőben tárolt...

A felvágott és hűtőben tárolt krumplit és csicsókat másfél hét után felhasználhatom?

Figyelt kérdés

2014. nov. 21. 10:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem nyálkás, nem feketedett meg, és nincs rossz szaga, próbáld meg. De legyen tartalék kajád is, mert ha főzés közben érzel kellemetlen szagot, akkor dobd ki az egészet. A krumpli nagyon büdös tud lenni, ha romlik. A csicsókát nem tudom, nálunk azonnal elfogy, ha veszek.
2014. nov. 21. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!