Mennyi csirkemell kell 10 főre?
Figyelt kérdés
Nem szoktam ennyire főre főzni, de most vendégeket várunk és 10en leszünk. Gyros tálat szeretnék csinálni és tanácstalan vagyok, hogy mennyi csirkemellet vegyek ennyi főre. Lesz hozzá sültkrumpli is és zöldségekből saláta, úgyhogy nem kell olyan hatalmas mennyiségű hús egy főre. Köszönöm a válaszokat előre is!2014. dec. 13. 09:19
1/5 anonim válasza:
Akkor is kell számolni vagy 18-20 dekát adagonként, mert összecsíkozva, megsütve nem mutat olyan soknak, mint pl szeletben, bundázva...
Szóval szerintem 2 kiló mehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 13. 09:42
3/5 anonim válasza:
Én is olyan 15-20 dekát számolnék egy főre. (Átlagban, hisz ha pl. van kisgyerek, az kevesebbet eszik, egy tini viszont vélhetően többet...)
4/5 anonim válasza:
Én 2,5 kilót vennék, mert a 18-20 deka valóban reális adag, de a hús veszít a súlyából sütés közben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) Akkor majd meglátom milyen darabokban lesznek, de minimum 2 kilót veszek!
2014. dec. 13. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!