Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A párom karácsonyra egy finom...

A párom karácsonyra egy finom menüt kért tőlem. Ötletek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl tapasztalt a konyhában, de néhány bonyolultabb ételt már elkészítettem, persze mindig igazodva a receptekhez. Jól bevált, finom, különleges ételek? Szeretném előétellel, levessel, főétellel és desszerttel is várni, de nincsenek vendéglátói tapasztalataim, milyen ételek illenek össze? Úgy tudom, van erre valami szabály. A desszert Gundel palacsinta lesz vagy Somlói, mert ezek a kedvencei.
2014. dec. 9. 11:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Szia! Ha a férjed a somlóit részesíti előnyben a fagyi a dobozból helyett, akkor biztos jó ízlése van. Szerintem

Kaszinó tojás

Sütőtökkrém leves, mandulával szórva

Spenótos Lasagna, vagy pulykacsíkok gyümölcsmártással, krumplipürével. (Ajánlok robogós dió bundát :D)

És ugye a Somlói, vagy Gundel (Az én kedvencem a madártej :) )

2014. dec. 9. 22:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Jajj az utolsó is nagyon jókat írt:) Csak annyit írnék hozzá, hogy csak akkor csinálj sütőtökkrémlevest, ha előtte már ettetek, mert mi sajnos kiöntöttük kóstolás után :( nekünk nagyon nem jött be.

Spenótos lasagnét én is csinálok sokszor, a legfinomabban eddig úgy sikerült, ha rendesen kenyérrel megcsináltam főzeléknek és azt töltöttem a tészta közé, persze raktam még besamellt, fetát és paradicsomot is közé.

2014. dec. 10. 10:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szemezgetek az ötletekből ! :+
2014. dec. 10. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk tárkonyos gombaleves volt.

Második: fehérboros csirke mellette párolt almával, diómártással

Süti: valami őzgerinces-gyümölcskenyeres téma (akkor még nem tudtam/féltem sütni)

2014. dec. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!