Milyen ételek lehet csinálni lapockából?
Figyelt kérdés
Pörköltön,brassóin és rántott húson kívűl...2010. jan. 31. 21:35
1/6 anonim válasza:
Tokány-féléket,búbos húst,egybesütve,székelykáposztának.De meg is darálhatod.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!Milyen az a búbos hús?:O
2010. jan. 31. 21:51
3/6 anonim válasza:
A húsbol szeleteket vágsz, készitesz tölteléket (zsömle leáztatva, kicsavarva, máj ledarálva, nyers tojás, füszerek, dinsztelt hagyma), ezt a hússzeletekre nyomkodod, hogy olyan félgömb alakja legyen, kizsirozott tüzálló tálba rakva kevés vizet (esetleg bort) öntesz alá és sütöben párolod, amig elfogy a leve és az egész átsül - ha szeretitek, tehetsz rá a végén reszelt sajtot is.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Megcsináltam ma,és nagyon finom lett!! :)
2010. febr. 1. 18:36
5/6 anonim válasza:
Én javasoltam a búbos húst,de a receptet nem én írtam.Annyiban módosítanám.hogy a töltelékbe teszek 1-2 tojást,az összetertja,petrezselymet,esetleg gombát,mikor mi van itthon.
Sütés előtt a töltelék tetejére házitejfölt,ha nincs akkor a boltit tojással összehabarva.Így a töltelék sem szárad ki,és a szaftja is marad a húsnak sütés után.A tepsit pedig kicsit kizsírozom ( nem olajozom).
Ezt megcsinálhatod baromfihúsból is.
6/6 anonim válasza:
A tegnapelőtt 22:06-os vagyok: tojást ugyan én is irtam, de a te recepted is érdekesnek tünik, a legközelebbi alkalommal ki fogom próbálni igy is. Köszi a receptvariációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!