Melyik puhul meg hamarabb? A rizs vagy a gersli?
Figyelt kérdés
Szóval a rizst jól ismerem. Ahhoz képest a gersli mennyire gyorsabban vagy könnyebben puhul/fő meg?
Esetleg más infó, amit jó tudni a gersliről?
2014. dec. 7. 10:45
1/3 anonim válasza:
Jobb az íze mint a rizsnek, de kb. Tarhonya időben készül el és érdemes legalább minimálisan ugy is ízesíteni. De ha bele főzöd az ételbe, akkor két legyet egy csapásra meguszol. Mi a hurkába is inkább árpagyöngyöt teszünk. :)
2/3 anonim válasza:
Finomabb, és könnyebben emészthető.
3/3 anonim válasza:
A gerslit jóval tovább kell főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!