A töltött rántott húsokat le lehet fagyasztani? Karácsonyra tervezem megcsinálni, de nagyon kevés lesz az időm. Hogy csinálnátok?
Ha sok húst sikerült bepaníroznom, akár töltöttet is, szoktam néhány darabot lefagyasztani, hétköznap kisütni.
Kiengedni nem szabad, mert elázik a prézli, azon mód fagyosan kell megkezdeni a sütést.
Karácsonyra azért nem terveznék fagyos húst kirántani, tényleg a legjobb frissen.
Szervezd úgy a teendőidet, hogy erre legyen időd, ha lehet.
Az más, hogy kora reggel bepanírozod, és délben vagy este sütöd ki, az akkor is aznapi friss.Hidd el megéri.
egy multinál dolgozom, ez az első karácsony, a
lányaim születése óta, amikor dolgozom. 24-én is nyitva leszünk rövidítve, tehát nem áll rendelkezésemre az egész nap
, és aznap van nálunk a karácsonyi vacsora., ahová mint mindíg jönnek a keresztszülők.
Készítsd el, panírozd be, majd:
először egy fémtálcára rakd őket szépen sorban, egymás után, és tedd a fagyóba. Pár óra múlva akár meg is forgathatod őket, hogy biztosan átfagyjanak!
Ezek után már nyugodtan rakhatod őket zacsiba, és karácsonyig köszönik szépen, jól érzik magukat!
Valóban, ahogy írták: amikor előveszed sütni, ne várd meg míg kiengednek, az erősen felmelegített zsírba/olajba fagyott állapotban rakd bele!!! De rögtön borítsd is be, és akkor a födő alatt képződő gőzben szépen át is puhul az egész!
Tökéletes, nemcsak panírozott husit, de pl. rántani való zöldségfélét (karfiolt, tököt, cukkinit, stb.) ugyanezzel a módszerrel lehet/szoktam bespájzolni!!!
9-es vagyok!
Elfelejtettem írni, ha először a tálcán db-onként fagynak meg, akkor a panírok mentén nem fognak összefagyni, tehát amikor előszeded, nem lesz olyan, hogy 1-1 db-nak lejön a panírja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!