Készített már valaki gánicát? Elrontottam?
Figyelt kérdés
Én most készítettem először és nem tudom, hogy ilyen állagúnak kell-e lennie. Kb. fél órát sütöttem a sütőben és olyan folyós maradt. Több lisztet kellett volna tennem bele? Vagy tovább kellett volna sütnöm?2010. jan. 30. 13:33
1/5 anonim válasza:
Több lisztet tegyél bele legközelebb. Amikor kevered a krumplival gőz felett addig tegyél bele lisztet amig ugymond nem ragad ha a kezeddel megfogod. Csak óvatosan mert forró!
Nekem ez a nagy kedvencem!:)
2/5 anonim válasza:
Ez GÁNICA név nem valamilyen tájjelegü elnevezés? Van másik neve is?
3/5 anonim válasza:
A google-n megtudtam,a másik neve dödölle! Ha ott megnézed, találsz egy tucat leirást a készitéséről.Egyébként fogunk csinálni,mert olcsó, és egyszerü. Ráadásul finom is lehet!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
végülis kihűlt és megmaradt egyben. nagyon finom. bár a hagymás zsír nekem kicsit "stresszes" kaja, így tejföllel ettem. valóban olcsó, finom és nagyon egyszerű elkészíteni!
ajánlom mindenkinek!
2010. jan. 30. 19:32
5/5 anonim válasza:
Megcsináltuk! Ujjitottam: a burgonyát burgonyanyomón átnyomtuk. Evőkanállal forró olajba raktuk, kissé meglapitottuk és mind két oldalát aranybarnára sütöttük. Tejföllel fogyasztottuk. De legközelebb sóska mártással kiséreljük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!