Van egy kiló mirelit hurka-kolbászom. Hogy süssem meg?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Lehet hogy teszek egy-két darab felkarikázott krumplit magamnak a tepsibe. A férjemnek meg inkább megfőzöm.
Ha jól sikerül, megmondom a rokonoknak, hozhatnak máskor is. :) (gyerekkorom óta nem ettem hurka-kolbászt... jópár éve amolyan "egészséges életmódot" követünk).
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
2. vagyok :D és nem lány xd
ÉS megint leírom: főtt krumplival jobb szerintem :D:D
Köszi Nektek is! :) FŐtt krumpli lett hozzá végül, és milyen jó hogy az lett, mert a kolbász elég sok zsírt engedett, és a gyomrunk (a reformkaják után) biztos kikészült volna.. igy is csak kicsike adagot mertünk enni sok savanyúsággal... :)
Végül megvártam mig kiolvad és egy nagy serpenyőben sütöttem meg, és sima főtt krumpli lett hozzá...
Mondjuk nekem nem került be a top 20-ba ez a kaja, de egyszer meg lehetett enni :)
Köszi a tanácsokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!